VEGAN PANFORTE – TORT DE CRĂCIUN CU CIOCOLATĂ ITALIANĂ

Am făcut echipă cu brandul meu preferat de îmbrăcăminte, îmbrăcăminte Braintree, pentru a împărtăși cu tine o rețetă pentru vegan Panforte!

Panforte este un desert tradițional italian făcut cu fructe, nuci și condimente. Acesta datează din secolul al XIII-lea în Siena, Toscana, prin urmare, de ce este, de asemenea, uneori numit un tort Siena sau Panforte Di Siena.

Textura este undeva între o prăjitură cu fructe și o bomboană, iar aroma este dulce, festivă și complet captivantă!

Vegan Panforte – Un tort tradițional italian de Crăciun cu fructe, nuci & ciocolată!
Panforte păstrează foarte bine (acesta va rămâne în stare proaspătă într-un recipient etanș la aer pentru câteva săptămâni), astfel încât este perfect pentru cadou-oferind. Puteți servi fie în felii sau se taie în pătrate sau benzi.

Un praf de zahăr glazură pe partea de sus nu numai că face să arate destul, dar se transformă într-un adevărat festiv show-stopper. Îmi place să adăugați frunze proaspete holly pe partea de sus pentru un decor simplu adăugat.

Vegan Panforte – Un tort tradițional italian de Crăciun cu fructe, nuci & ciocolată!

În comparație cu cele mai multe alte tratează de Crăciun, Panforte poate fi o opțiune destul de sănătos. Cu fructe, nuci, zaharuri naturale, făină minimă și doar o cantitate mică de ulei. Este ușor de a face fără gluten prea! (Folosiți doar făină fără gluten).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *