VEGAN CAPRESE PANINI (CU ROSII, BASIL & CAJU MOZZARELLA)

Am postat o fotografie a acestei retete am făcut luni în urmă pe Instagram și a promis mi-ar posta reteta pe blog-ul la scurt timp după … Ei bine, este un pic cam târziu, dar aici este!

Unul din prânzurile mele preferate din toate timpurile, făcut vegan. Oh, și apropo, tu absolut nu trebuie să dețină o presă panini sau gratar pentru a face acest lucru pentru că eu nu dețin nici! Puteți utiliza pur și simplu o tigaie uscată și o spatulă în loc.

Îmi plăceau roșiile lui Cafe Nero, busuiocul și mozarella paninis și chiar aveam o poftă de ele, așa că am decis să-mi fac propria versiune. Și eu sunt încântat să spun – este la fel de delicios!

Cremoasă, brânză mozarella stretchy este fabricat din caju și dacă sunteți nou la veganism sau pur și simplu nu poate avea lactate și lipsesc brânză – trebuie să încercați acest lucru. Puteți găsi rețeta mea de bază sos de brânză de caju aici și această versiune este exact la fel, dar cu adaos de făină tapioca (sau praf arrowroot), ceea ce face gooey și stretchy. Perfect pentru sandwich-uri prăjite, pizza și paste feluri de mâncare!

Vegan Caprese Panini
Vreau să spun. Doar uita-te…

Și există atât de multe variante puteți încerca, într-adevăr puteți adăuga tot ce vrei. Am de gând să-l încercați cu un pic de pesto fără lactate data viitoare și poate unele roșii uscate la soare pentru o aromă mai puternică.

Mozarella de caju este vedeta rețetei. În primul rând, aroma este incredibilă și atât de greu de crezut că nu este lactate.

Apoi, adăugarea de făină tapioca (sau praf de săgeată) și o se amestecă rapid pe plita se transformă într-un barbotare, gooey, amestec stretchy care face brânză perfectă pentru sandwich-uri prăjite și, de asemenea, apropo, un topping pizza uimitoare!

Acest lucru se bazează pe meu original caju brânză Sos pe care vă îndemn să încercați, dacă nu ați gustat brânză de caju înainte. Acesta va converti chiar și cel mai mare de brânză-dependenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *