TOFU DULCE & PICANT

Sunt pe o astfel de lovitură tofu în acest moment. Nu-mi vine să cred că nu-mi plăcea! Preia aromele atât de bine, făcându-l ingredientul perfect în această rețetă plină de arome.

Acest fel de mâncare este picant, dulce, proaspăt, zingy și lumină, dar satisfăcătoare. O masă ideală pentru primăvară/vară. Este, de asemenea, foarte simplu și ușor de a face!

Se servește cu tăiței, orez sau orez conopidă (pentru o opțiune mai mică carbohidrati). Puteți arunca, de asemenea, unele legume acolo, ar fi ardei roșu și broccoli tenderstem.

Am fost inspirat să creez această rețetă după ce Robinsons mi-a trimis câteva sticle din noul lor Fruct De Lime & Mint Cordial. Mi-au cerut să vină cu un fel de mâncare pentru a compliment aceste arome și acest fel de mâncare tofu face doar asta!

Teiul proaspăt și menta taie prin dulceața picantă, pământească și subtilă, oferind o aromă mai proaspătă și mai bună. Am ales această aromă din gama lor ca am vrut să creeze ceva ușor și potrivit pentru primăvara și vara luni și aceste ingrediente crea o astfel de aromă răcoritoare că mă face să mă mult timp pentru zile mai însorite (care sunt, sperăm, pe drumul lor foarte curând …)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *