TARTĂ VEGANĂ „TWIX”!

Când sunteți pofta de un bar Twix, dar esti un blogger alimentare, astfel încât doriți să-l facă în ceva de lux … Asta primești.

O bază delicioasă tartă shortbread, moale de umplere cu caramel chewy, topped cu o crema, ganache de ciocolata bogata.

Am fost inspirat pentru a crea această rețetă după ce oamenii minunat de la Debenhams ma contactat să-mi spui despre ultima lor campanie de coacere și a trimis peste unele bunătăți adorabil de copt de la Tala!

Tala sunt cunoscute pentru lor drăguț, retro-stil de coacere instrumente și accesorii, ar fi acest recipient de măsurare, ac de rulare, perie de patiserie, spatulă și fasole de copt ceramice (toate prezentate mai jos). A fost prima dată când am folosit boabe ceramice de copt și ce diferență! Gata cu umflăturile, cu baze neuniforme de tartă.

Vegan „Twix” Tartă!
Dar înapoi la tarta asta… Este într-adevăr este doar pentru a muri-pentru. ar putea combinația de shortbread, caramel și ciocolată să fie altceva decât minunată?

Am avut, la început, planificat să-l numesc o tartă cu caramel de ciocolată, dar de îndată ce am luat o muscatura in ea, m-am gândit „e ca mananca un Twix!” și că mi-a facut foarte fericit.

Caramel se bazează pe rețeta mea caramel caramel caramel, care dă perfect chewy (dar nu prea dur) textura, plus o gură-adăpare caramel aroma, folosind zahăr de nucă de cocos.

Tarta asta e:

Fără lactate
Eggless
Vegan
Fără piulițe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *