SALATĂ DE LEGUME ȘI QUINOA PRĂJITĂ CU SOS DE USTUROI TAHINI

De obicei nu sunt un fan al salatelor. Eu prefer în mod normal ceva cald sau carb-y pentru masa de prânz, dar aceasta salata este o excepție.

Suc de fructe aromat (sau cartofi dulci) și conopidă, prăjită cu chimen și turmeric, amestecată cu quinoa, linte puy, semințe, varză și radicchio (sau varză roșie) – toate amestecate în cel mai cremos și delicios sos tahini & usturoi.

RAIUL PUR. În plus, t e foarte sănătos și pachete de o mulțime de proteine pe bază de plante prea, ceea ce face o mare post-antrenament masă sau doar un prânz foarte hrănitoare și satisfăcătoare.

Rețeta de mai jos face un castron mare, oferindu-vă 4 porții mari sau 6 medii. Deci, nu ezitați să înjumătățiți rețeta, dacă doriți ceva un pic mai mic. Puteți să-l păstrați într-un recipient în frigider pentru până la 3 zile – ar putea fi cel mai bine să păstrați pansament separat, dacă faceți acest lucru. Deși, nu am avut probleme cu mâncatul resturilor amestecate în pansament câteva zile mai târziu.

Aceasta salata nu implică un pic de gătit, dar promit că merită pentru gustul și comoditatea de a avea 3 zile de prânz sortate. În plus, dacă doriți să utilizați o scurtătură, puteți cumpăra acum quinoa fierte sau linte în pachete de la supermarket pe care le puteți adăuga direct în salata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *