RISOTTO DE LEGUME MEDITERANEENE ȘI ROȘII PRĂJITE (VEGAN)

Risotto-urile sunt una din cinele mele preferate. Atunci când a făcut dreapta, ele sunt bogate și cremoase, dar nu prea grele sau stodgy. În plus, orez risotto preia arome atât de bine, astfel încât există o mulțime de potențial pentru a face un fel de mâncare serios uimitor-degustare atunci când le-ați luat face de unul în dulap stoc.

Și am o nouă rețetă preferată de risotto: Acest Risotto de legume mediteraneene cu roșii și fripturi! atât de aromat și un fel de mâncare toată lumea se poate bucura, vegani și mâncători de carne deopotrivă. În plus, risottos sunt în mod natural fără gluten prea!

Am dat peste multe sfaturi cu privire la a face risottos-a lungul anilor, unii oameni face să sune foarte complicat, dar eu de fapt, consideră că este un fel de mâncare foarte ușor (care este o parte din motivul pentru care este unul dintre preferatele mele). Dar pentru mine, mi se pare că aceste trei sfaturi ajuta la obținerea celui mai crem rezultat:

Amestecând în mod regulat. Nu trebuie să stea peste aragaz, amestecând în mod constant, dar amestecând regulat va ajuta eliberarea de orez este amidon.
Adăugarea stoc o ceașcă la un moment dat. Adăugarea stoc în toate într-un du-te este pur și simplu la fel ca orez de fierbere, dar vrem un rezultat creamier decât asta. Deci, adăugarea de stoc într-un pic la un moment dat, de așteptare până când fiecare ladel-plin a fost aproape absorbit va ajuta la crearea că textura lipicios.
Mantecatura – tradus ca îmbogățire sau pentru a da ceva o textura unt. Acest lucru se realizează la sfârșitul rețetei, când orezul este aproape fiert și lichidul a fost foarte aproape absorbit. Scoateți orezul de la căldură și se amestecă pentru câteva minute, adăugând un ingrediente suplimentare, ar fi unt fără lactate, ulei, brânză vegană, nooch sau ierburi proaspete.
legume nu adăuga timp suplimentar și efort la acest fel de mâncare, dar eu cred că este absolut meritat, aroma-înțelept. Dacă sunteți scurt la timp (sau senzație de leneș) nu ezitați să sote legume în loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *