QUICK & EASY VEGAN PAINE PRAJITA FRANTUZESC

Cu câteva săptămâni în urmă, am întrebat cititorii mei de pe Twitter ce reteta pe care le-ar dori să vadă în continuare pe blog-ul și nu a existat un procent mare cere vegan pâine prăjită franceză – deci aici este!

Mediavine
A fost perfect calendarul pentru acest post ca în jur de același timp, am fost întrebat de Circulon dacă aș dori să încerc una dintre tigăi lor non-stick de la gama lor noi Ultimum. Mi s-a părut oportunitatea ideală de a face pâine prăjită…

Mi-au trimis Circulon 24cm Skillet din noua lor gamă ultimum high density & forjate cookware. Este ultra antiaderent (pfoa gratuit!) și mașină de spălat vase-safe, ceea ce face lucrurile atât de rapid & ușor și este în totalitate în conformitate cu tema acestei rețete. Se potrivește cu lenea mea în general.

Quick & Easy Vegan Paine prajita frantuzesc
Quick & Easy Vegan Paine prajita frantuzesc
Dar înapoi la acest toast franțuzesc… Îmi place ceva care este atât de simplu de a face și gata într-un flash poate gusta acest indulgent! Perfect pentru diminețile de duminică, atunci când doriți ceva special pentru micul dejun, dar nimic prea complicat pentru a face.

Rețeta de bază este delicioasă cu tot felul de topping-uri. Am ales să adăugați doar unele fructe de padure fierte amestecate, unele sirop de arțar și o bucată de iaurt de nucă de cocos, care cu siguranta lovit la fața locului.

Acest mic dejun este:

Fără lactate
Eggless
Vegan
Fără soia
Fără piulițe
Ușor de a face fără gluten (pur și simplu utilizați pâine fără gluten)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *