PLĂCINTĂ CU MERE CARAMEL SĂRAT (VEGAN)

Ce e mai bun decât o plăcintă caldă și reconfortantă cu mere? Plăcintă cu mere caramel sărată, asta e.

Am fost doresc să încercați această rețetă pentru un timp acum și întotdeauna a știut că ar fi bine (cum ar putea caramel + plăcintă cu mere nu fi bun?), dar după degustare, cred că ar putea fi unul dintre cele mai delicioase lucruri pe care le-am gustat vreodată!

Adăugarea o bucată de înghețată de lapte de cocos pe partea de sus și o drizzling de meu 5 minute vegan sos de caramel sărat și am fost în cer total. Yum.

Sunt un pic dezamăgit că nu am parts acest lucru mai devreme în acest an, pentru că ar face desert cele mai uimitoare Ziua Recunostintei. Dar, desigur, funcționează minunat ca un desert de Crăciun prea sau doar un desert mare pe tot parcursul anului.

Vă rugăm să nu cred că această plăcintă cu mere este complicat, deoarece într-adevăr nu este. De patiserie poate fi whizzed într-un procesor de alimente, atunci este o chestiune simplă de divizare-l în jumătate și de rulare o bucată pentru partea de jos a vasului plăcintă și un altul pentru partea de sus. Lattice și alte elemente decorative sunt total opționale, dar din nou este mult mai ușor decât ai crede! Îmi place acest tutorial simplu de patiserie zăbrele.

Sos de caramel într-adevăr nu ar putea fi nici mai repede sau mai ușor și cred că partea cea mai consumatoare de timp este peeling și tocare mere!

După puteți vedea, placinta mea cu mere nu este perfect, dar (și știu că acest lucru sună ca un polițist-out) nu este menit să fie… Plăcinta cu mere este un desert rustic, familiar și atâta timp cât are gust bun, atunci o să-ți placă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *