PASTE VEGGIE CU PESTO DE VINETE LA GRĂTAR (VEGAN + GF)

Când citiți „char-vinete la grătar”, știți deja că această rețetă va avea gust bun. În plus, e un fel de mâncare pentru paste… deci a fost deja off la un început bun, într-adevăr.

Este plin de legume, plin de aromă și este atât vegan , cât și fără gluten, așa că este ceva de care toată lumea se poate bucura. Copiii vor place acest lucru prea!

Și astfel este viața unui blogger alimentare, care de multe ori trebuie să mănânce feluri de mâncare ei rece (după fotografiere extinse și styling – de multe ori grăbit de motivația de a manca) Pot confirma că acest fel de mâncare paste este, de asemenea, delicios mâncat rece și ar face un prânz gustos ambalate. Așa că păstrează resturile alea…

Paste veggie cu Pesto de vinete la grătar (Vegan + GF)
Vinetele la grătar (sau vinetele) subtile, cu aromă de fum, fac cea mai frumoasă aromă de pesto.

Sunt folosind Sacla’s nou No.3 Char-la gratar Aubergine Pesto, dar dacă nu se poate face rost de acest lucru în cazul în care locuiți, acest lucru funcționează minunat cu alte arome pesto.

Paste veggie cu Pesto de vinete la grătar (Vegan + GF)
Îmi place folosind un amestec de legume mediteraneene în rețetele mele, tu chiar nu poate merge în neregulă cu combinația de roșii, ardei, vinete și dovlecei. Și nu puteți bate produse proaspete prăjite la domiciliu, dar dacă sunteți scurt la timp, puteți cumpăra, de asemenea, un amestec pre-prăjite sau la grătar de la culoar congelator la supermarket. La îndemână pentru acei oameni care nu au un cuptor prea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *