MINI DOVLEAC & SCORȚIȘOARĂ ZAHĂR GOGOȘI (VEGAN)

Ce este despre dovleac și scorțișoară produse de patiserie care se simte ca o îmbrățișare mare, cald? Atât de dulce și reconfortant, îmi place doar aceste arome!

Și când sunt într-o mini gogoașă drăguță? Chiar mai bine.

Am fost inspirat pentru a crea această rețetă după ce a fost contactat de (un alt) Aimee de la Twigg Studios despre o petrecere de dovleac virtuale, găzduit de ea și Sara de la Cake Over Steak. aș putea rezista să mă alătur?

La început, am făcut unele briose de ciocolată chip de dovleac, care sunt atât de bune (și nu vă faceți griji, voi împărtăși rețeta pentru cei prea), dar așa am avut unele resturi de dovleac, am decis să experimenteze cu aceste gogoși și mă bucur că am făcut-o. Una din prăjiturile mele preferate de până acum.

Mini Dovleac & Scorțișoară Zahăr Donuts
Ele sunt coapte, nu prajite, ceea ce le face ușor mai sănătoase, dar, de asemenea, super ușor de a face.

Apoi le-am înmuiat în unele unt vegan (sau ulei) și praf-le cu zahăr scorțișoară, realizate din zahăr de nucă de cocos și scorțișoară sol. Puteți utiliza, de asemenea, zahăr brun, care funcționează la fel de bine.

Rezultatul este o gogoașă pufoasă, umedă, dulce și mai mult, care face cele mai multe dintre aceste arome minunate de toamnă.

Mini Dovleac & Scorțișoară Zahăr Donuts

Pentru a vedea ce fac alții pentru această petrecere virtuală dovleac, faceți clic aici! Atât de multe rețete demne de salivă.

Dar înapoi la gogoșile astea. Am făcut câteva loturi acum, unul pentru swap little plantație de recuzită și coace off eveniment săptămâna trecută, în cazul în care am ajuns să îndeplinească unele minunat vechi și noi prieteni blogging-ul! Ei păreau să meargă în jos bine, așa că am luat ca un semn bun ar trebui să împărtășesc aceste pe blog.

În lot am fotografiat, am folosit un zahăr ușor pudră de nucă de cocos, dar am găsit de fapt, am preferat textura de zahăr brut, granulat de nucă de cocos, care-mi aduce aminte de gogoși de zahăr clasic. De asemenea, îi ajută de la a merge prea lipicios!

Deci, mi-ar recomanda doar simplu de zahăr de nucă de cocos sau de zahăr brun granulat pentru acoperire.

Aceste gogoși de dovleac sunt:
Vegan
Fără lactate
Eggless
Fără piulițe
Fără soia
Fără zaharuri rafinate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *