LOVE HEARTS CIOCOLATA UNICORN SCOARȚĂ

Dragoste inimile, ciocolata, sclipici și dulciuri – ce ai putea dori mai mult pentru Ziua Îndrăgostiților?

Dacă nu ați auzit de Unicorn Bark, este parte a unui Unicorn tendință alimentară care implică pasteluri, curcubee, sclipici și orice altceva magic. Scoarță de ciocolată cu puțină strălucire, practic.

Am văzut câteva rețete pe Pinterest și am dorit întotdeauna să fac unele, cu toate acestea majoritatea rețetelor folosesc Candy Melts, care, din păcate, nu sunt vegane. Din fericire, acum este mai ușor ca niciodată pentru a face rost de ciocolată albă fără lactate.

Am luat unele baruri de la supermarket-ul meu local (Sainsburys), dar eu sunt sigur că puteți găsi, de asemenea, on-line sau în magazinul local de produse alimentare de sănătate.

Love Hearts Ciocolata Unicorn Bark (vegan + lactate-free)
Când vine vorba de bomboane, ai fi surprins cât de mult din ea este sigur pentru vegani. Am folosit acest ghid de la Vegan Supermarket Marea Britanie și sunt sigur că puteți găsi un echivalent pentru țara dumneavoastră, dacă nu sunteți în Marea Britanie.

Am folosit:
Love Hearts
Sainsbury’s Red & Pink Heart Confetti
Blue Millions
Libertatea Mallows Strawberry Mini Marshmallows

Pentru colorant alimentar, am folosit colorantul wilton gel, care este vegan-friendly. Și dacă sunteți în căutarea pentru unele sclipici suplimentare, sclipici comestibile este întotdeauna distractiv.

Love Hearts Ciocolata Unicorn Bark (vegan + lactate-free)
Love Hearts „Unicorn Bark”
Se prepară o foaie de copt mică cu hârtie rezistentă la grăsime.
Locul bucăți mici de ciocolată albă fără lactate (am folosit 400g *) într-un castron pe partea de sus a unei tigăi de apă fiartă recent și se lasă ciocolata să se topească ușor.
După ce ciocolata s-a topit, împărțiți-o în trei boluri. Se amestecă o picătură mică de (vegan-friendly) colorant alimentar gel albastru într-una și colorant alimentar roz la altul, lăsând al treilea castron simplu.
Dollop ciocolata pe foaia de copt și se agită ușor folosind partea din spate a unei linguri sau o spatulă, pentru a crea un vârtej de culori. (A se vedea mai jos:)

Începeți să adăugați Love Hearts și orice alte dulciuri pe care doriți să le adăugați. Am adăugat, de asemenea, unele sclipici comestibile, bezele mini vegan, confetti în formă de inimă comestibile și milioane albastru.
Se lasă să se stabilească în frigider pentru cel puțin o oră. Rupe în bucăți și bucurați-vă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *