CUPCAKES CIOCOLATA CALDA (VEGAN)

De fapt, nu sunt un mare fan al ciocolatei calde. Adică, văd complet atracția și știu că are un gust delicios. Dar ideea de a bea o cană întreagă de ea mă face un pic de greață.

Deci prăjiturile astea cu ciocolată caldă sunt exact ceea ce trebuie. Toată aroma unei ciocolate calde reconfortante sub forma unei prăjituri!

Amestecul de ciocolată cupcake am folosit pentru această rețetă este unul am fost folosind pentru un timp. Este bazat de pe Nigella’s „Dark și Somptuos Tort de ciocolata” (Somptuos este un astfel de cuvânt Nigella, nu-i asa?) pe care le-am tinkered cu ușor pentru a crea meu du-te-la reteta tort de ciocolata.

Notă laterală: Această rețetă funcționează foarte bine cu făină fără gluten, astfel încât nu ezitați să înlocuiască făină pentru un scop toate scop fără gluten făină în loc.

Deoarece amestecul foloseste apa calda, se creează instantaneu acest miros cald ciocolata. La fel ca ciocolata calda! Care este ceea ce mi-a dat sursă de inspirație pentru aceste cupcakes.

Hot Chocolate Cupcakes (Vegan) – Cupcakes ciocolata bogat topped cu glazura de bezea aquafaba!
Glazură de bezea Aquafaba
Topping-ul se face cu aquafaba (aka apă năut) și dacă nu știți ce este încă, este apa dintr-o cutie de năut, sau alte leguminoase, pe care le puteți utiliza ca un substitut de ou alb. Funcționează incredibil de bine! A se vedea unele dintre rețetele mele aquafaba alte aici.

Eu de obicei, doar folosesc aquafaba direct din staniu, dar de data aceasta am experimentat pentru a vedea dacă a făcut o mare diferență să-l fiarbă în jos în primul rând. Am văzut mulți oameni făcând asta. În esență, este doar fierbere în jos amestecul pentru a găti o parte din apă și de a crea un lichid mai concentrat.

Cred că a creat cu siguranta un amestec mai gros, glosier și nu a luat atât de mult efort suplimentar, așa că cred că voi face, probabil, acest lucru de acum înainte!

Și pentru a adăuga la bezele, am decorat cupcakes cu unele vegan mini bezele. Am folosit Libertatea Mallows mini muscaturi, dar puteți utiliza cele regulate și taie-le în bucăți mai mici prea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *