CREP-URI DE NĂUT SAVUROS CU CIUPERCI CREMOASE & SPANAC

Din moment ce am deja o reteta de clatite dulce, m-am gândit mi-ar încerca o opțiune savuroasă această zi clătită: cu aceste delicioase, sănătoase creps făină de năut.

Am început de multe ori aceste posturi cu „aceasta este reteta mea preferata nou” și am întotdeauna intenția de a face aceste retete de peste si peste din nou, dar de multe ori că nu se întâmplă – am tendința de a prefera întotdeauna experimentarea cu rețete noi. Cu toate acestea, câteva selectați într-adevăr deveni rețete fac tot timpul, și aceste clătite sărate năut sunt acum una dintre ele!

Cred că este pentru că această rețetă este atât de ușor, atât de delicios, sănătos și poate fi amestecat cu arome diferite, astfel încât să nu se plictisitor. În plus, acestea sunt în mod natural fără gluten, fără cereale, vegan și mai mici în carbohidrați, ceea ce le face potrivite pentru o gamă largă de diete.

Faptul că Debenhams mi-a trimis un filtru de crep pentru a le găti face cu atât mai ușor pentru mine să se bucure de ele în fiecare dimineață. Ei au furnizat, de asemenea, o să giveaway la unul dintre voi, astfel defilați în jos pentru a intra acum!

Crepes de năut savuros cu ciuperci cremoase și spanac (Vegan + GF)
În această rețetă, eu sunt de servire clătite cu ciuperci cremoase și spanac, care este modul meu cel mai preferat de a le servi până acum. Dar de fapt ei merg cu nimic, asa ca nu ezitați să-l schimbați.

Eu folosesc un crep-maker, dar puteți face absolut aceste cu o tigaie prea, voi acoperi că mai mult în instrucțiunile rețetă de mai jos.

Dar dacă vă place sunetul unui crep-maker, atunci sunteți în noroc, deoarece Debenhams au oferit unul ca parte a unui giveaway (defilați în jos pentru a intra!) Întotdeauna mi-am dorit să dețin astea, iar fabricantul de clătite din Breville nu m-a dezamăgit. Ușor de utilizat, ușor de curățat și face cele mai perfecte, cu aspect profesional crepes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *