CELE MAI PUFOASE CLĂTITE VEGANE

Există două lucruri îmi place despre post de astăzi. În primul rând, este rețeta, desigur.

Împart cele mai ușoare, pufoase și delicioase clătite vegane pe care le-am gustat vreodată! Fără banane, fără tam-tam. Defilați în jos pentru reteta …

Al doilea lucru pe care-l iubesc este că am ajuns pentru a crea această rețetă cu unul dintre prietenii mei preferat blogging-ul, Kimberly de la Little Plantation. S-ar putea aminti colaborarea noastră de la această perioadă de anul trecut, unde am făcut un tort drăguț dovleac mini.

Cele mai pufoase clatite vegane

Cele mai pufoase clatite vegane
Clătitele astea… Serios. Foarte bine. (Serios.)

De fapt, am bazat reteta de pe una dintre rețetele mele cupcake ca am fost curios pentru a vedea un aluat tort ordinare ar lucra pentru clatite. Se pare că așa trebuie să mergem. Nu e nevoie de banane, sos de mere sau orice altceva.

Acestea sunt inspirate de clătite în stil american, dar, de asemenea, îmi amintesc de clătite scotch pe care am folosit pentru a mânca ca un copil, cu gem. Este cu siguranta adus înapoi un gust nostalgic și eu nu pot să aștept pentru a face aceste din nou în curând, cu o bucată de gem de zmeură!

Am ales să adăugăm zest de portocale, scorțișoară, cardamom și top-le cu smochine și sirop data. Combinația a fost divină! Dar am testat mai întâi aceste pur și simplu și au fost delicioase în dreptul lor. Deci, nu ezitați să-l amesteca doriți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *